MICHELIN CROSSCLIMATE 2 195/65 R15 M+S 3PMSF XL 95V

A mintázat a korábbi CrossClimate 2 (Európa legkelendőbb négy évszakos gumiabroncsának) továbbgondolt, tökéletesített változata.

  • Négy évszakos, kimagasló biztonságot nyújtó gumiabroncs minden időjárási körülményhez.
  • Kiváló tapadás száraz és nedves úton
  • Téli vezetéshez tanúsítva, amely biztosítja a biztonságot és havas úton történő tapadást.
  • Futásteljesítménye rendkívül hosszú élettartamot és tartós teljesítményt szavatol.
  • Megbízható, bármelyik évszakban használható közúti gumiabroncs minden időjárási körülményhez.
  • Erőteljes a tapadása havas útviszonyok között, magas szintű biztonságot garantálva a téli vezetéshez (3PMSF).
  • Az okos választás minden éghajlaton!
Michelin
409484
195/65 R15 95V M+S 3PMSF XL
C1
B
B
BC
69

EU ABRONCSJELÖLÉSI SZABÁLYOZÁS

Az Európai Parlament és a Tanács 1222/2009/EK rendelete alapján, minden 2012 júniusa után gyártott és az EU területén belül értékesített gumiabroncs* esetén 2012. novembertől az értékesítés helyén vagy magán a gumiabroncson címkét kell elhelyezni.

Balra láthatja ehhez a gumihoz az új EU abroncscímkét. Ez nagyon hasonlít a háztartási gépeken, például mosó- vagy mosogatógépeken széles körben használt címkékhez.

További tájékoztatónkat a jelölésekkel kapcsolatban erre a linkre kattintva olvashatja el.

Az új abroncscímkézési előírásokról, valamint a gyakran feltett kérdésekről az Európai abroncs és gumi gyártók szövetségétől (ETRMA) kaphat tájékoztatást.

ETRMA weboldal

* A rendelet hatálya alá tartoznak a személygépjárművek, kishaszongépjárműveket és nagy teherautók abroncsai.

MICHELIN

A francia Michelint Eduard Michelin alapította 1889-ben Clermont-Ferrandban. 10 évvel később pedig megszületett a Bibendum, közismertebb nevén a Michelin Emberke, aki a vállalat és termékei jelképévé vált.

A Michelin megalapítása óta a folyamatos fejlődésre és a társadalom igényeinek kielégítésére törekszik. Ezáltal érte el, hogy mára a legnagyobb gumiabroncs gyártó lett és a világ minden táján megtalálható. 69 gyára a világ 18 országában található, és ezekben 115,000 munkavállaló dolgozik.

A Michelin gumiabroncsok a prémium kategóriás gumikhoz sorolható. Termékeiben egyesül az innováció, a biztonság és a teljesítményt. Ajánljuk mindazoknak, akik fontosnak tartják a megbízhatóságot a változatos útkörülmények között.

A Michelin gumiabroncs mintázatai kiemelkedő teljesítményt nyújtanak autója számára. A Michelin csoport további tagjai: Taurus, Kormoran, Kleber, BFGoodrich

Ár:
56.170 Ft
44.228 Ft + ÁFA