MICHELIN E PRIMACY 185/65 R15 88T

Üzemanyag-takarékos és környezettudatos abroncs

Válassza a MICHELIN e-PRIMACY abroncsot, a gazdaságos, üzemanyag-takarékos és környezettudatos megoldást, amellyel akár 174 kg CO2 kibocsátást kerülhet el az abroncs hasznos élettartama alatt! Élvezze ön is a termékkategóriájában legalacsonyabb fogyasztást és CO2 kibocsátást kínáló abroncs előnyeit. Energy Passive Compound futókeverékének köszönhetően kisebb az abroncs energiavesztesége. A környezettudatos és üzemanyag-takarékos autózáshoz mindemellett a vékonyabb, kevesebb alapanyag felhasználásával készült övbetét is hozzájárul.

Kényelmes, gondtalan elektromos autózás

Élvezze a gondtalan elektromos autózás örömeit a MICHELIN e·PRIMACY abronccsal: átlagosan 7%-kal nagyobb hatótáv, ami 400 kilométeres hatótáv esetén mintegy 30 további kilométer megtételét teheti lehetővé. Kimagaslóan hatékony EnergyAirShield futókeveréke révén kisebb az energiavesztesége, CoolRunning oldalfala pedig kevesebb energiát nyel el, az így megtakarított energia a hatótáv növelésére fordítható - hatékonyabb, stresszmentes elektromos autózás a mindennapokban. 

Magas szintű biztonság, hosszú távra tervezve

Élvezze a MICHELIN e-PRIMACY környezettudatos abroncs és a magas szintű biztonság előnyeit! Innovatív abroncsunk U alakú mintázati csatornái hatékonyan vezetik el a vizet, és a termék egész élettartama alatt meggyőző biztonságot nyújtanak. Ezzel az abronccsal még 30 000 kilométer után is az új abroncsok biztonsági minősítéséhez szükséges fékút teljesítménynél rövidebb fékútra számíthatunk. Esős időben is gondtalan autózás a családdal.

Kitűnő élettartam

Válassza a kitűnő élettartamú MICHELIN e·PRIMACY abroncsot! MaxTouch Construction technológiája révén maximális talpnyomat alakul ki, ezáltal a gyorsulás, fékezés, illetve kanyarodás közbeni erőeloszlás egyenletesebb, a futó kopásállóbb -  az abroncs egyéb teljesítményére mindez nincs hátrányos hatással. Használja ki a kivételesen hosszú élettartam előnyeit, használja tartós teljesítményre tervezett abroncsunkat!

Michelin
413151
185/65 R15 88T
C1
A
B
AC
68

EU ABRONCSJELÖLÉSI SZABÁLYOZÁS

Az Európai Parlament és a Tanács 1222/2009/EK rendelete alapján, minden 2012 júniusa után gyártott és az EU területén belül értékesített gumiabroncs* esetén 2012. novembertől az értékesítés helyén vagy magán a gumiabroncson címkét kell elhelyezni.

Balra láthatja ehhez a gumihoz az új EU abroncscímkét. Ez nagyon hasonlít a háztartási gépeken, például mosó- vagy mosogatógépeken széles körben használt címkékhez.

További tájékoztatónkat a jelölésekkel kapcsolatban erre a linkre kattintva olvashatja el.

Az új abroncscímkézési előírásokról, valamint a gyakran feltett kérdésekről az Európai abroncs és gumi gyártók szövetségétől (ETRMA) kaphat tájékoztatást.

ETRMA weboldal

* A rendelet hatálya alá tartoznak a személygépjárművek, kishaszongépjárműveket és nagy teherautók abroncsai.

MICHELIN

A francia Michelint Eduard Michelin alapította 1889-ben Clermont-Ferrandban. 10 évvel később pedig megszületett a Bibendum, közismertebb nevén a Michelin Emberke, aki a vállalat és termékei jelképévé vált.

A Michelin megalapítása óta a folyamatos fejlődésre és a társadalom igényeinek kielégítésére törekszik. Ezáltal érte el, hogy mára a legnagyobb gumiabroncs gyártó lett és a világ minden táján megtalálható. 69 gyára a világ 18 országában található, és ezekben 115,000 munkavállaló dolgozik.

A Michelin gumiabroncsok a prémium kategóriás gumikhoz sorolható. Termékeiben egyesül az innováció, a biztonság és a teljesítményt. Ajánljuk mindazoknak, akik fontosnak tartják a megbízhatóságot a változatos útkörülmények között.

A Michelin gumiabroncs mintázatai kiemelkedő teljesítményt nyújtanak autója számára. A Michelin csoport további tagjai: Taurus, Kormoran, Kleber, BFGoodrich

Akció
Akciós ár:
36.910 Ft
29.063 Ft + ÁFA
ALACSONY KÉSZLET
db