MATADOR MP93 NORDICCA 155/70 R13 M+S 3PMSF 75T

A Matador új zászlóshajója teljesen új téli mintázattal és erős téli teljesítménnyel érkezik. Az új MP 93 Nordicca csendesen, biztonságosan és hatékonyan teljesít téli körülmények között. 

Teljesen új téli élmény, új mintázattal és erős téli teljesítménnyel.

  • Fokozott tapadás és fékezési teljesítmény havas és jeges utakon
  • Biztonság vizes utakon a jobb vízkiszorításnak és a latyakfelszívásnak köszönhetően
Matador
601787
155/70 R13 75T M+S 3PMSF
C1
E
C
AC
71

EU ABRONCSJELÖLÉSI SZABÁLYOZÁS

Az Európai Parlament és a Tanács 1222/2009/EK rendelete alapján, minden 2012 júniusa után gyártott és az EU területén belül értékesített gumiabroncs* esetén 2012. novembertől az értékesítés helyén vagy magán a gumiabroncson címkét kell elhelyezni.

Balra láthatja ehhez a gumihoz az új EU abroncscímkét. Ez nagyon hasonlít a háztartási gépeken, például mosó- vagy mosogatógépeken széles körben használt címkékhez.

További tájékoztatónkat a jelölésekkel kapcsolatban erre a linkre kattintva olvashatja el.

Az új abroncscímkézési előírásokról, valamint a gyakran feltett kérdésekről az Európai abroncs és gumi gyártók szövetségétől (ETRMA) kaphat tájékoztatást.

ETRMA weboldal

* A rendelet hatálya alá tartoznak a személygépjárművek, kishaszongépjárműveket és nagy teherautók abroncsai.

MATADOR

A Matador gyárat 1905-ben alapították, kezdetben gumi termékek gyártásával foglalkoztak, majd 1925-től kezdődött el a gumiabroncs gyártás.

A Matador telephelye, a mai Szlovákia területén Púchovban található. 1998-ban a világ egyik legnagyobb gumiabroncs gyártója a Continental többségi tulajdonrészt vásárolt a szlovákiai gyárban.

A vezetés átszervezése és a gyártó sorok modernizálása után kezdődött el a Continental teherabroncsok gyártása, a jól megszokott Matador abroncsok mellett. A gyár a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően ma az egyik legnépszerűbb és legelismertebb Matador márkájú teherabrocsokat gyártja az európai fuvarozók számára.

A Matador nyári gumiabroncsok lényegesen olcsóbb áron vásárhatóak meg, mint a prémium kategóriás gumi szettek, de megbízhatóságát és menetteljesítményét ez nem befolyásolja.

A nyári gumiabroncsok biztos tapadást, halk menet zajt és kedvező fogyasztást nyújtanak a változatos nyári időjárási körülmények között.

A Matador nyári gumi megbízhatóságát a Continental minőség is szavatolja, így bátran ajánljuk Önnek a Matador gumiabroncsokat!

Akció
Akciós ár:
18.200 Ft
14.331 Ft + ÁFA
KÉSZLETEN
db