BFGOODRICH TOURING 175/70 R13 82T

Kiváló tapadás

Kis és középkategóriás autók abroncsa „T”-s sebesség-indexben. Meglepően jó tapadást biztosít száraz és nedves úton egyaránt.

Rövidebb fékút

Hatékony fékezés. Az utazás élvezete a vezető teljes uralma alatt. Könnyű irányíthatóság nagy sebesség mellett is.

E
B
70dB

EU ABRONCSJELÖLÉSI SZABÁLYOZÁS

Az Európai Parlament és a Tanács 1222/2009/EK rendelete alapján, minden 2012 júniusa után gyártott és az EU területén belül értékesített gumiabroncs* esetén 2012. novembertől az értékesítés helyén vagy magán a gumiabroncson címkét kell elhelyezni.

Balra láthatja ehhez a gumihoz az új EU abroncscímkét. Ez nagyon hasonlít a háztartási gépeken, például mosó- vagy mosogatógépeken széles körben használt címkékhez.

További tájékoztatónkat a jelölésekkel kapcsolatban erre a linkre kattintva olvashatja el.

Az új abroncscímkézési előírásokról, valamint a gyakran feltett kérdésekről az Európai abroncs és gumi gyártók szövetségétől (ETRMA) kaphat tájékoztatást.

ETRMA weboldal

* A rendelet hatálya alá tartoznak a személygépjárművek, kishaszongépjárműveket és nagy teherautók abroncsai.

BFGOODRICH

A BFGoodrich története 1870-ig nyúlik vissza, amikor Dr. Benjamin Franklin Goodrich megalapította gumiabroncs gyárát az Ohio állambeli Akron városában.

A BFGoodrich a verseny világából származó technológiát ülteti át a versenyautókból a szériajárművekbe, ezzel biztosítja, hogy a vásárlók kiváló teljesítményű és minőségű abroncsokat vásároljanak.

Akció
most akár
37%
kedvezmény
Akciós ár:
14.251 Ft
11.221 Ft + ÁFA
Eredeti ár: 22.593 Ft
Kedvezmény: 37%
ALACSONY KÉSZLET
db