BFGOODRICH MUD TERRAIN T/A KM3 3110.5 R15 M+S 109Q

A Mud-Terrain T/A KM3 az off-road rajongó számára kötelező felszerelés, ha a körülmények rendkívüli tapadást és szívósságot igényelnek. Sárba és off-road mászásra készítették.

A BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM3 abronccsal a világ legnehezebb terepét is meghódíthatja. A Krawl-TEK vegyület 8%-kal jobb tapadást biztosít a sziklás és csúszós felületeken.

A BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM3 5% -kal jobb iszap-tapadással rendelkezik, mint elődje. A gumiabroncs vállán található „iszapfóbiás” rudak úgy vannak kialakítva, hogy a sűrített iszapot felszabadítsák a fokozott tapadás érdekében sáros vagy puha talajviszonyok között. Az abroncs Terrain-Attack mintázatának masszív futófelület-blokkjai vannak, amelyek hihetetlen tapadást biztosítanak.

A BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM3-at úgy tervezték, hogy a legnehezebb terepen jelentkező kihívásokat is legyőzze. Oldalfalai 27 százalékkal keményebbek, köszönhetően a BFGoodrich Baja T/A KR3 sivatagi verseny gumiabroncsából származó CoreGard Max versenyen bevált technológiának. Ez a technológia segít megelőzni a hasadást, amely megvédi a kritikus oldalfal meghibásodási zónát. A BFGoodrich Mud-Terrain T/A KM3 emellett szilárd utcai teljesítményt és elfogadható közúti zajszintet kínál az ösvényre vezető és oda vezető utakhoz.

BFGOODRICH

A BFGoodrich története 1870-ig nyúlik vissza, amikor Dr. Benjamin Franklin Goodrich megalapította gumiabroncs gyárát az Ohio állambeli Akron városában.

A BFGoodrich a verseny világából származó technológiát ülteti át a versenyautókból a szériajárművekbe, ezzel biztosítja, hogy a vásárlók kiváló teljesítményű és minőségű abroncsokat vásároljanak.

Akció
Akciós ár:
95.510 Ft
75.205 Ft + ÁFA
KÉSZLETEN
db