BARUM VANIS ALLSEASON 195/70 R15C C M+S 3PMSF 104/102R

Az új Barum Vanis AllSeason egy robusztus és hatékony kishaszongépjármű gumiabroncs, amely tartós teljesítményt nyújt minden időjárási körülmények között, kiváló áron.

  • Jobb jövedelmezőség
    • A speciálisan kifejlesztett új, High Mileage Van Compound (nagy futásteljesítményű kistehergépjármű alapanyag), amely nagy százalékban legújabb generációs szilikát tartalmaz, kiemelkedő futásteljesítményt és megbízható tapadást jelent minden útfelületen, minden időjárási körülmény között. Az új vegyülettel továbbfejlesztett Barum Vanis AllSeason tökéletes egyensúlyt kínál az üzemanyag-megtakarítás és a tartós, egész évszakban nyújtott teljesítmény között, kiváló áron.
  • Egész éves használat
    • Az új Vanis AllSeason mély és széles barázdákat használ a téli teljesítményhez a sok letörés helyett. Ez az új horonyelrendezés több havat gyűjt, lehetővé téve a jobb hó-hó kapcsolatot, ami fokozott kezelhetőséget és jobb fékteljesítményt eredményez minden vezetési helyzetben. A téli teljesítményt a "hópehely a hegyen" szimbólum garantálja.
  • Megnövelt tartósság
    • A klasszikus oldalfal helyett az új Barum Vanis AllSeason majdnem 1 mm vastagságú kiegészítő gumirésszel készül, ami az oldalfal felső részére kerül. Ez az új oldalfal-megerősítés növeli a járdaszegély elleni védelmet és hosszabb abroncs élettartamot eredményez.
Barum
491390
195/70 R15C 104/102R C M+S 3PMSF
C2
C
A
AC
73

EU ABRONCSJELÖLÉSI SZABÁLYOZÁS

Az Európai Parlament és a Tanács 1222/2009/EK rendelete alapján, minden 2012 júniusa után gyártott és az EU területén belül értékesített gumiabroncs* esetén 2012. novembertől az értékesítés helyén vagy magán a gumiabroncson címkét kell elhelyezni.

Balra láthatja ehhez a gumihoz az új EU abroncscímkét. Ez nagyon hasonlít a háztartási gépeken, például mosó- vagy mosogatógépeken széles körben használt címkékhez.

További tájékoztatónkat a jelölésekkel kapcsolatban erre a linkre kattintva olvashatja el.

Az új abroncscímkézési előírásokról, valamint a gyakran feltett kérdésekről az Európai abroncs és gumi gyártók szövetségétől (ETRMA) kaphat tájékoztatást.

ETRMA weboldal

* A rendelet hatálya alá tartoznak a személygépjárművek, kishaszongépjárműveket és nagy teherautók abroncsai.

BARUM

A Barum márkának Európa szerte nagyon jó hírneve van és folyamatosan erősödik a piaci pozíciója. A több mint 70 éves gumiabroncs gyártási tapasztalattal rendelkező, 1992 óta a Continental csoport tagjaként fejlődő cseh Barum márka kitűnő minőségével és kedvező árszintjével kiemelkedő pozíciót foglal el a magyar piacon. A bő 7 évtized során megszerzett óriási tapasztalatot és tudást arra használták fel, hogy megbízható személy- és teherabroncsokat fejlesszenek ki a vásárlók számára. A gyártó létesítmények a legmodernebbek közé tartoznak Európában, ahol az üzemek elhagyása előtt minden egyes gumiabroncs szigorú ellenőrzéseken megy át a nagy futásteljesítmény és a minőség biztosítása érdekében.

A Barum gumiabroncsok a különösen gazdaságos használat és a magas minőségű termék egyedi kombinációját biztosítják  regionális és távolsági fuvarozáshoz egyaránt. Nagyszerű választás a pénztárcabarát megoldást keresőknek.

Akció
Akciós ár:
35.200 Ft
27.717 Ft + ÁFA
KÉSZLETEN
db